Pfirsich Pie
Peach Pie

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Pfirsich Pie<br>Peach Pie

Heute Abend gibt’s eine kleine Blog Party mit unseren Mädels. Sie haben uns in den letzten Wochen soviel mit unserer Seite geholfen und dafür gibt’s Kuchen. Die Pfirsiche verabschieden sich so langsam. Der Herbst klopft an! Danke Mädels für alles! Maria und Loredana

We are having a lil blog party tonight for our girls. They all helped us so much during the past weeks with our page here on FB so they deserve some treat! Peaches are saying goodbye for this year and fall is on its way. Thank you ladies for everything! Maria and Loredana

Teig / Dough

330 g Mehl / 330 g flour
Prise Salz / pinch of salt
20 g Zucker / 20 g sugar
150 g Butter / 150 g butter
4-8 EL kaltes Wasser / 4-8 table spoons of cold water

Füllung / Filling

1 kg Pfirsiche / 1 kg of peaches
200 g Himbeeren / 200 g of raspberries
1 EL Zitronensaft / 1 table spoon of lemon juice
2 EL Amaretto / 2 table spoons of Amaretto
85 g Zucker / 85 g of sugar
1 EL Speisestärke / 1 table spoon of corn flour

Alle Zutaten für den Teig vermengen und zu einem geschmeidigen Teig kneten. Danach für eine halbe Stunde in den Kühlschrank stellen.

Die Pfirsiche schälen und würfeln und in einer großen Schüssel mit allen anderen Zutaten vermengen. 2/3 des Pie-Teiges ausrollen und eine gefettete Pie-Form damit auslegen und die Fruchtfüllung hineingeben. Den restlichen Teig ausrollen und mit einem Teigrädchen oder Messer in Streifen schneiden und gitterförmig auf die Pie geben. Mit etwas Ei bestreichen und leicht mit Zucker bestreuen. Bei 165 Grad ca. 45. Min backen. Zum Schluss mit Puderzucker betreuen.
Mix all ingredients for the dough and knead till it becomes smooth. Put in in the fridge for half an hour.

In the meantime peel the peaches and cut them into cubes. Then add all other ingredients to the peaches and mix them in a big bowl.

Roll out 2/3 of the dough and and lay it out evenly into a pie baking pan and then add the fruits. Cut stripes with the rest of the dough and cover the pie grid-like. Coat the pie with a beaten egg and some milk and spread some suger on it. Then bake it at 165 degrees for abt. 45 minutes till golden. Serve with icing sugar! Enjoy!

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